Petras Skönhetsvård

Om oss

Salongen startades 1997 och ligger mitt i centrala Borås. Jag som äger och driver Petras Skönhetsvård heter Petra Cigård och är Auktoriserad Hudterapeut med internationell examen. Det absolut viktigaste för mig är att du som kund ska känna att du står i fokus och att du får den hjälp du behöver. Inget problem är för stort eller för litet.

Alla som arbetar på Petras Skönhetsvård är Auktoriserade Hudterapeuter med internationell IA- eller Cidesco examen och salongen är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation). Detta är din trygghet!

SHR Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation SHR Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation
Vi arbetar för att du som kund alltid skall känna att du fått det bästa bemötandet, den bästa behandlingen och det bästa resultatet. Vad du tycker är viktigt! Alla produkter vi jobbar med ska vara extra bra för din hud. Vi har t.e.x. Soldusch istället för solarium - inga skadliga UV strålar! Vår Make-up serie är 100% ren och läkande så att även en känslig hud kan använda den. Hudvårdsprodukterna är Medicinklassade, för att du som kund ska få den optimala behandlingen och även kunna få hjälp vid speciella hudproblem som inte vanlig hudvård klarar.

Vi har även underbart avkopplande ansikts- och kroppsbehandlingar som tar bort stressen i vardagen för en stund, så skäm bort dig själv eller någon annan med en behandling eller ett presentkort från oss!

Välkommen önskar Petra med personal