Hudvård med resultat 2

Hudvård med resultat

Klassisk Hudvård

Vi erbjuder avkopplande ansiktsbehandlingar med fantastiska resultat. Vi skräddarsyr ansiktsbehandlingar efter dina behov och önskemål. I alla våra hudbehandlingar får du en personligt utformad hudanalys och rådgivning hur du på bästa sätt kan ta hand om din hud. Allt för att nå ett optimalt resultat. 

Vi hjälper dig att ta första steget emot hälsosam hud.
Våra Auktoriserade Hudterapeuter har utbildning och kunskap i att ta fram ett personligt hudvårdsschema till dig.
Vi ger dig en djupare förståelse för din hudhälsa och berättar åt dig vilka produkter och behandlingar som passar just din hud, så att du på bästa sätt kan sköta om din hud och nå de resultat du önskar.

Pris: 200 kronor – kostnadsfri vid köp av produkt eller behandling

En härligt djuprengörande behandling som börjar med en hudanalys och ögonbrynen formas fint. Huden värms upp med varma handdukar och rengörs på djupet. Behandlingen avslutas med en lugnande, återfuktande ansiktsmassage och skyddande dagkräm.

Tid: 55 minuter
Pris: 850 kronor

Behandlingen förbättrar och förnyar huden. Efter hudanalys anpassas produkter efter din hudtyp och hudhälsa. Huden rengörs och peelas. Varma handdukar värmer upp och huden rengörs på djupet. Behandlingen avslutas med en lätt massage, en närande ansiktsmask och en skyddande och återfuktande dagkräm.

Tid: 55 minuter
Pris: 799 kronor

Behandlingen passar alla hudtyper och inleds med en hudanalys. Produkterna anpassas efter din hudtyp och hudhälsa. Huden blir väl rengjord och ögonbrynen formas fint. Därefter får du en längre avkopplande ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en närande ansiktsmask och en återfuktande toner samt skyddande dagkräm. Behandlingen återställer hudens fuktbalans.

Tid: 55 minuter
Pris: 850 kronor

Behandlingen passar de flesta hudtyper och börjar med en hudanalys. Produkterna anpassas efter din hudhälsa. Huden rengörs och peelas varsamt. Avslutas med en avslappnande ansiktsmassage, närande ansiktsmask och återfuktande dagkräm.

Tid: 55 minuter
Pris: 850 kronor

En rengörande mindre ansiktsbehandling, som passar utmärkt att göra under lunchrasten. Huden får förnyad energi och lyster. Efter hudanalys och rengöring peelas huden för att avlägsna hudceller. Huden blir slätare och får ny näring av efterföljande ansiktsmask och dagkräm.

Tid: 25 minuter
Pris: 499 kronor

En lyxigt avkopplande ansiktsbehahandling. Behandlingen börjar med en hudanalys och produkterna anpassas efter din hudhälsa. Huden rengörs och peelas varsamt. Ögonbrynen formas noggrant och blir fina. Huden värms upp med varma handdukar och ansiktet får en djuprengöring. Därefter får du en längre avkopplande ansikts- och axelmassage. Behandlingen avslutas med en närande och återfuktande ansiktsmask och skyddande dagkräm.
Din hud får ny lyster, blir återfuktad och känns behagligt mjuk.

Tid: 85 minuter
Pris: 1199 kronor

En ansiktsbehandling som kan göras under lunchrasten. Avkopplande behandling med massage, härlig rengöring, peeling och dagkräm. Huden blir återfuktad, rengjord och får en ny lyster.

Tid: 25 minuter
Pris: 499 kronor

Lyxigare mindre ansiktsbehandling. Efter hudanalys rengörs och peelas huden. En avkopplande lätt massage återfuktar huden och därefter appliceras en aktiverande och närande specialmask med antioxidanter. Avslutas med skyddande och återfuktande dagkräm.

Tid: 25 minuter
Pris: 599 kronor

En underbart lyxig ansiktsbehandling som börjar med en hudanalys. Huden peelas och blir väl rengjord. Ögonfransar färgas och ögonbryn formas och färgas fint. Huden värms upp med varma handdukar och rengörs på djupet. Därefter följer en längre avslappnande ansiktsmassage, revitaliserande ansiktsmask och skyddande dagkräm.

Tid: 85 minuter
Pris: 1299 kronor

En härlig och avkopplande ansikts-och axelmassage med närande och återfuktande massagekräm. Massagen verkar cirkulationshöjande och rensar ut slaggprodukter. Massagen avslutas med toner och ansiktskräm.

Tid: 25 minuter
Pris: 440 kronor

Avancerad Hudvård

Vi erbjuder resultatinriktad avancerad hudvård som förändrar din hud på en djupare nivå.  Avancerad hudvård används effektivt för att få hjälp med speciella hudproblem som inte vanlig hudvård klarar av, exempelvis rosacea och acne. I avancerad hudvård används en högre koncentration av vetenskapligt dokumenterade aktiva kliniska ingredienser som verkar effektivt i huden. Avancerad hudvård ger lyster, ökad elasticitet och jämnare hudton. En Auktoriserad Hudterapeut utför alltid en djupgående hudanalys och tar fram ett personligt utformat hudvårdsschema för att du skall nå önskat resultat.

Behandlingen inleds med en djupgående hudanalys, därefter formas ögonbrynen fint.
Efter AHA/PHA peeling, som valts beroende på vilket resultat som önskas förbereds huden för djuprengöring. Behandlingen avslutas med en för din hudtyp passande ansiktsmask och därefter med en skyddande och återfuktande dagkräm. Huden blir renare, friskare och mer återfuktad.

Tid: 55 minuter
Pris: 999 kronor

En behandling som passar olika hudtyper och olika hudproblem. Behandlingen inleds med en djupgående hudanalys. Beroende på vilket resultat som skall uppnås används olika AHA/PHA peels. Efter grundlig djuprengöring appliceras en ansiktsmask anpassad efter hudtyp och behandlingen avslutas med en skyddande dagkräm. Huden blir slätare, renare och mer återfuktad.

Tid: 55 minuter
Pris: 799 kronor

En underbar hudbehandling som verkligen förnyar din hud.
Behandlingen inleds med en grundlig hudanalys. Därefter formas ögonbrynen fint efter dina önskemål. Exuviance AHA/PHA peel appliceras på huden för att avlägsna det yttersta hudcellslagret. Huden blir omedelbart renare och klarare. Därefter masseras ansiktet med en närande massagekräm och behandlas med en special ansiktsmask för djupare effekt. Behandlingen avslutas med en skyddande och vårdande dagkräm.
Huden blir återfuktad på djupet och får ny energi och lyster.

Tid: 85 minuter
Pris: 1199 kronor

Denna behandling är för dig som vill ha en renare och friskare hud. Behandlingen inleds med en hudanalys och anpassas efter din hudtyp och hudhälsa. Huden blir rengjord och peelad. Varma handdukar värmer upp huden och därefter följer en grundlig djuprengöring av huden. Behandlingen avslutas med lätt massage, ansiktsmask och dagkräm. Talgproduktionen regleras och huden får en maximalt djuprengörande effekt. Huden återfuktas, balanseras och stärks.

Tid: 25 minuter                                                                                   Tid: 55 minuter
Pris: 499 kronor                                                                                  Pris: 799 kronor

Hudbehandling som minimerar acne och oren hud. Speciellt framtagen för att rengöra huden på djupet utan att torka ut. Behandlingen minskar uppkomsten av nya orenheter och huden blir klarare och jämnare.

Tid: 55 minuter
Pris: 799 kronor

Hudbehandling som lämpar sig för Rosacea, känslig hud och Atopisk Eksem.
Behandlingen förbättrar hudens utseende genom mild exfoliering, återfuktning och genom att hudens naturliga barriärers funktion förstärks. Produkterna som används i behandlingen är icke irriterande, ej uttorkande och har egenskaper som motverkar åldrande.

Tid: 55 minuter
Pris: 850 kronor

Hudbehandling mot pigmentfläckar och metasma. Ger en jämnare effekt på huden och en mer klar och strålande hud. Behandlingen hjälper huden att minimera hyperpigmenterade områden och mörka fläckar.

Tid: 25 minuter
Pris: 599 kronor

Behandlingen fokuserar på små linjer och motarbetar för tidigt åldrande. Rynkor i huden beror delvis på ärftliga anlag, men också hur intensivt vi solat och hur vi i övrigt vårdat vår hy.
Behandlingen stimulerar och reparerar huden och anpassas efter behov och hudtyp. Beroende på hudtyp och känslighet så väljer vi olika peels för att reducera små linjer och öka spänsten i huden. Behandlingen lyfter och stärker åldrad hud, jämnar ut pigmentering och skapar en mjuk och ungdomlig struktur. Huden blir fastare, spänstigare och får förnyad lyster.

Tid: 25 minuter
Pris: 599 kronor

C-vitamin och Aminofil i en kraftfull duo, som återställer hudens spänst och lyster. Jämnar ut hudtonen och skyddar huden från fria radikaler. Behandlingen ger huden fukt och ny energi.

Tid: 25 minuter
Pris: 499 kronor

Behandlingen ökar hudens spänst, fasthet och lyster. Motverkar ålderstecken och ökar förekomsten av hyaluronsyra, som finns naturligt i huden. Motverkar linjer, rynkor och förnyar huden.

Tid: 25 minuter
Pris: 599 kronor

Medicinteknisk Hudvård och Kemisk Peeling

Vi är specialister med bred kompetens och kunskap inom Medicinteknisk Hudvård och Kemiska Peels. En Auktoriserad Hudterapeut gör alltid en djupgående hudanalys och konsultation om vilken hudvård eller kemisk peeling som passar just dig och dina behov. Vi ger information om vilken typ av avancerad hudvård som du bör kombinera med för att uppnå bästa resultat. Vi hjälper dig att förändra din hud efter dina önskemål.

Vi använder Synchrolines produkter, som är utvecklade och producerade på en läkemedelsfabrik och som används för att skapa en friskare hud. Synchroline samverkar med huden och behandlar orsaken framför symptomen.
Synchroline används både för en frisk och normal hud och för hudproblem som acne, rosacea, fet hud, atopisk eksem, åldrad hud, solskadad hud, hyperpigmentering, torr hud, känslig hud och kortisonbehandlad hud.

Tid: 25 minuter                                                                                   Tid: 55 minuter
Pris: 599 kronor                                                                                  Pris: 999 kronor

Kemisk peeling avlägsnar det yttre cellagret innehållande döda hudceller för att kunna stimulera till bildandet av nya hudceller. En mild kemisk peeling används för att få lyster i huden, minska porer eller fina linjer och vid mild acne. En starkare peel används vid pigmentering, inflammerad acne, ärr och när man vill ha en klart föryngrande effekt på huden.

Vid behandlingen kan en stickande/svidande känsla uppkomma. Efter en mildare peel kan man kamouflera rodnaden med mineralpuder. Med starkare peel blir huden rödare och kan avge hudceller de närmaste dagarna.
Efter en kemisk peeling bör du alltid använda hemma ett av hudterapeuten rekommenderad avancerad ansiktskräm för att nå bästa resultat.

PHA Peel                                      

Tid: 25 minuter
Pris: 450 kronor

PHA Peel Kur (5 gånger)
Pris: 2025 kronor

PHA Superpeel
Tid: 25 minuter
Pris: 499 kronor

Antioxidant Peel
Tid: 25 minuter
Pris: 450 kronor

Clarifying Peel
Tid: 25 minuter
Pris: 450 kronor

Eye Peel
Tid: 25 minuter
Pris: 499 kronor

Eye Peel Mask
Pris: 159 kronor

Booster
Pris: 159 kronor

Masque Peel
Pris: 159 kronor

Enerpeel är en kvalitetssäkrad och patenterad medicinteknisk kemisk peel för alla hudtyper.
Behandlingarna är snabbverkande och effektiva med få eller inga sidoeffekter. Enerpeel har satt en ny nivå för kemiska peels och erbjuder resultat långt utöver kosmetika klassade peels.
Enerpeel är en behandling där huden på ett kontrollerat sätt skalas och fjällas av, för att ersättas med nya hudceller. Behandlingen riktar sig emot strukturförändringar, acne, ärr, pigmentering och åldrad hud. Behandlingen anpassas utifrån hudens tillstånd, hudkvalitét och önskemål.

Pris: 995 kronor

Vi samarbetar med plastikkirurger

Vi samarbetar med två plastikkirurger i Göteborg. Ibland skickar de sina kunder till oss och ibland skickar vi våra kunder till dem. Alltid i samråd med kunden och för kundens bästa. Om du vill läsa mer om dem, kan du klicka på knappen under deras logotype.
Observera då att du lämnar vår hemsida för att komma till deras.