Skönhetsvård man och kvinna på stranden
Skönhetsvård man och kvinna på stranden

Professionell skönhetsvård

Ögonbryn och fransar

Våra hudterapeuter har grundlig utbildning i bryn-och fransar, ett hantverk som kräver skicklighet och erfarenhet. Alla bryn ser olika ut, men vi hjälper dig att hitta din perfekta form. 
Vi använder färg av hög kvalitét, utan parabener som sitter länge. Vi ger dig konsultation i vilken färg som passar dig bäst och anpassar efter dina önskemål.
Du behöver inte förbereda dig på något annat sätt än att ta ut eventuella linser innan behandlingen. Undvik att rengöra dina bryn och fransar direkt efter behandlingen för längre effekt.

Så är det bara att slappna av i en av våra bekväma behandlingssängar och få fantastiskt fina och vackra fransar och bryn!

Pris: Från 250 kronor

Hårborttagning

Specialvaxbehandling

Vi använder ett professionellt specialvax för att behandla oönskad hårväxt. Specialvaxbehandlingen förbereder huden på rätt sätt med speciella före och efter produkter som reducerar återväxten av hår. Produkterna minskar känsligheten och verkar något bedövande på huden. Specialvaxbehandlingen innehåller naturliga produkter som bland annat extrakt från asiatisk smörblomma, melon, essentiell olja från kanel och pumpa.
Behandlingen minskar återväxten av hår och det går lika bra att behandla ansikte som kropp.
Mest effekt uppnås vid upprepade behandlingar parallellt med en hårväxthämmande produkt för hemmabruk.

Pris: Från 299 kronor 

Att tänka på före och efter en specialvaxbehandling - för bästa resultat!

För att behandlingen skall bli så bra och effektiv som möjligt är det viktigt att hudområdet är fritt från produkter som olja, bodylotion och hudkräm.
Tänk på att inte peela hudområdet. Det är också viktigt att inte raka emellan specialbehandlingarna, eftersom man då mister en del av de fina växthämmande effekterna. Utsätt inte hudområdet för sol inom 24 timmar efter behandlingen.

För bästa och mest effektiva resultat använd en hårväxthämmande specialprodukt hemma de första 10–12 dagarna efter behandlingen. Den hårväxthämmande produkten återställer hudens balans och minskar återväxten mellan behandlingarna.

Soldusch-Spraytan

Spraytan Cabin

I vår professionella spraytan cabin får du en vacker naturlig solbrunfärg hud som håller. Vår professionella spraytan är naturlig, av högsta kvalitét och vårdande för huden. Vi använder California Tan som innehåller DHA bronzextended. Det är en unik kombination av DHA och ett exklusivt sockerämne som jämfört med vanliga DHA produkter utvecklar en mer naturlig och gyllenbrun ton på huden. DHA är ett färglöst sockerämne som kommer från sockerbetor. DHA reagerar med proteiner och aminosyror i huden så att huden blir gyllenbrun. California Tan torkar på huden direkt, innehåller inte parabener och täpper inte till hudens porer. I spraytan cabinen får du ett naturligt jämt resultat. Den fina solbruna huden utvecklas snabbt.

Välj mellan olika styrkor för önskad effekt på huden. Perfekt resultat oavsett hudtyp och årstid!

Pris:
Ansikte – 199 kronor
Halva kroppen – 399 kronor
Hela kroppen – 410 kronor

Att tänka på före och efter Spraytan behandlingen

För bästa resultat peela och duscha kroppen innan behandling. Använd inte deodorant, bodylotion, hudkräm eller olja på huden. Raka eller vaxa inte samma dag. Tag med mörka löst sittande kläder att använda efter behandlingen. Undvik fysisk aktivitet efter behandlingen samma dag. Använd inte peeling produkter. Återfukta gärna huden med bodylotion varje dag, så förlänger du effekten.

Spraytan för hemmabruk

Vi erbjuder även Spraytan på flaska för hemmabruk. Ett specialtillverkat munstycke finfördelar vätskan så att du snabbt och enkelt kan ge huden en jämn, naturlig och gyllenbrun ton.

Make-up Rådgivning

Hos oss får du en personlig make-up rådgivning. En lärorik och inspirerande behandling med personliga tips och råd om vad som passar just dig. Vi använder endast professionella make-up produkter som din hud mår bra av.  Hela produktserien är baserad på krossade mineraler av högsta kvalitét. De innehåller inte parfym, kemiska färger, olja eller talk. De är inte heller djurtestade. Passar även dig som har mycket känslig hud.

Vi hjälper dig att hitta den make-up som passar just din hud och din ansiktsform. Du får en rådgivning om vilka färger som passar dig i dialog om dina önskemål. Vi hjälper dig steg för steg, så du lär dig att använda produkterna på bästa sätt, oavsett om du vill ha en naturlig vardags- eller en fest make-up.

Tid: 55 minuter
Pris: 799 kronor

Presentkort

Ge ett presentkort till någon du tycker om eller till någon som förtjänar lite uppskattning eller omtanke. Hos oss kan du köpa ett presentkort på valfritt belopp. Presentkortets värde gäller både behandlingar och hudvårdsprodukter.