Exuviance produktbilder
Exuviance produkter

Avancerade hudvårdsprodukter av högsta kvalité.

Alla hudvårdsprodukter som vi använder i våra behandlingar är framtagna av läkare och experter inom hudvård. För att din hud ska få en bättre hudhälsa har vi endast de bästa professionella hudvårdsprodukterna som verkligen fungerar. Läs mer om de olika produktserierna här med de senaste teknologierna och innovationerna. Vi är Auktoriserade återförsäljare till alla märken vi säljer.
Välkommen in i vår fina salongsbutik och handla på Petras Skönhetsvård. Vi har hudvårdsprodukterna för dig så att du kan få ett effektivt professionellt hudvårdsresultat alla dagar året om.

Exuviance

Exuviance är Avancerad Hudvård från läkarna som upptäckte och tog patent på AHA – teknologin (Alfahydroxisyra-teknologin). Det är en av hudvårdsbranschens största innovationer de senaste decennierna. Exuviance är ett medicinskt företag och produkterna är vetenskapligt utvecklade.

Exuviance grundades av Dr Eugene Van Scott och Dr Ruey Yu, uppfinnare till AHA-teknologin. De har lanserat en helt ny generation av AHA genom en exklusiv PHA-syra (Polyhydroxysyra). PHA är bra för personer med känslig hy eftersom molekylen är större och därför tränger den långsammare igenom huden, vilket ger en mildare effekt och torkare inte ut huden på samma sätt som de flesta AHA-produkter.

Exuviance logo

Youngblood

Pauline Younblood skapade Youngblood Mineral Cosmetics år 1996, efter att ha i många år arbetat med framstående dermatologer och plastikkirurger i Kalifornien. Pauline upptäckte genom sin forskning att rena naturliga mineraler, utan konserveringsmedel eller konstgjorda färger hade en lugnande effekt på huden. Youngbloods produkter grundar sig på filosofin att endast använda de allra renaste ingredienserna.

Youngblood är en make-up serie som ger ett naturligt resultat samtidigt som den lugnar huden.
Den samtidigt täckande effekten leder till att Youngblood serien passar utmärkt att lägga på en hud efter en ansiktsbehandling, hudslipning eller kemisk peeling. Vid Acne eller fet hud får man ett jämnt och fint resultat samtidigt som huden under läker.

Serien Youngblood innehåller inte parfym, kemiska färger, olja eller talk.
Den är 100 % naturlig, täpper inte till porer och är så ren att du kan sova med den. Serien är perfekt för alla hudtyper, sitter bra hela dagen samtidigt som den skyddar emot solstrålar.

Produktserie Youngblood logotype

Synchroline

Synchroline är ett avancerat hudvårdsmärke utvecklat av Dr de Paoli Ambrosi. Avancerad hudvård baserad på vetenskap fokuserar på orsaker framför symptom. Synchroline är farmaceutisk utvecklade hudvårdsprodukter och produceras på samma sätt som läkemedel. Det är det italienska läkemedelsföretaget General Topics, som producerar Synchroline, vilket används av plastikkirurger, läkare och hudterapeuter. Synchroline är den enda hudvårdsserien på marknaden som omfattar medicintekniskt klassificerade produkter.

Synchrolines resultatinriktade hudvårdsprodukter finns för alla hudtyper och används för både normal frisk hy som till mer avancerade hudproblem. Användningsområden är bland annat: solskadad hud, torr hud, känslig hud, kortisonbehandlad hud, åldrad hud, fet hud, hud med acne, rosacea eller atopisk eksem

Synchroline logotype

California Tan

California Tan grundades 1987 i Kalifornien och är en av världens största tillverkare av professionell spraytan och solskyddsprodukter. California Tan har utvecklat sina fantastiska produkter i egna laboratorier under många år.  Produkterna innehåller en unik kombination av ett exklusivt sockerämne och DHA som tillsammans bildar något som kallas för bronzextendent och som utvecklar en mer naturlig gyllenbrun ton. California Tan innehåller inga parabener och täpper inte till hudporer. Spraytan vätskan innehåller C-vitamin, E-vitamin och Aloe Vera, som återfuktar huden. En gyllenbrun ton utvecklas fort och spraytan vätskan torkar upp snabbt på huden. Spraytan finns i olika styrkor för önskad brun effekt. Californa Tan ger en vacker, naturligt solbrun hud och den fina färgen håller länge.

Hudvårdsprodukt California Tan logotype